Este ziua lui Isus!


 DETALII ARTICOL


Tabara Ciresarii
adaugat la data 2005-05-25

Tabara Ciresarii, proprietate a Organizatiei de Tineret Ciresarii, se afla in una din cele mai frumoase locuri din Romania. La 25 km de Beius, pe ruta Beius-Cabesti-Rosia, se face dreapta din Cabesti spre localitatea Sohodol, unde la 2 km de la iesirea din sat intr-o zona impadurita si impanzitacu izvoare de apa, te asteapta tabara Ciresarii.

In urma cu doi ani, am cumparat un canton forestier parasit, aflat intr-o stare avansata de degradare, si am inceput renovarea cu un grup mic, dar inimos de tineri, fara resurse materiale suficiente. Am ajuns la jumatatea drumului: cu un buldozer am amenjat un teren de fotbal, un loc pentru corturi si unul pentru focul de tabara.

Am dat tencuila veche jos, am retencuit interiorul si exteriorul, am schimbat usile si geamurile, am turnat beton peste tot in interior, am reparat si vopsit acoperiul, am construit o toaleta. Amenajarea salii de mese, a bailor si a bucatariei sunt acum prioritatile noastre, precum si construirea de dormitoare in mansarda cabanei.

Orice parteneriat este binevenit. Putem fi ajutati cu mobilier si cu aparate de bucatarie, plite, sobe,mese, scaune, instalatii sanitare, toalete ecologice, saltele, paturi si tot ce credeti ca e binevenit in tabara. Putem sa le folosim impreuna sau puteti folosi tabara in cursul anului, cum credeti de cuviinta.

Cu multa consideratie,
Vladimir Pustan, presedintele Organizatiei Ciresarii
www.ciresarii.ro


  MENIU PRINCIPAL


  RESURSE GRATUITE


  GALERIE FOTO

Am cantat pana am obosit...

  RECOMANDARI  RETEA SITE-URI


  PARTENERI
  STATISTICI SITE
 » total afisari: 3953441
 » vizite unice: 422987
 » vizitatori online: 1

  DIVERSE/PROMO
 
gradinita crestina Samariteanul