Este ziua lui Isus!


 DETALII ARTICOL


Reactie fata de GayFest - Daniel Ungureanu
adaugat la data 2005-05-30

Daniel Ungureanu
Sunt placut impresionat sa pot citi parerea dvs,domnule Ionel Butnariu.Ma bucur ca Romania are oameni cu frica de Dumnezeu,care urasc pacatul si toate manifestarile lui,dar iubesc pe pacatosi.Este vremea trezirii,vremea ca romanii sa inteleaga ca primul pas al reformei este revenirea la valorile crestine, intoarcerea la moralitate. Prosperitatea, pacea, lipsa calamitatilor ...aceste lucruri nu isi vor face aparitia pana cand poporul roman nu isi va intoarce inima spre Dumnezeu.Avortul,aceasta crima de care vorbeati,Domnule Butnariu,trebuie stopata.Poate multi se intreaba de ce America e totdeauna in top,de ce impotriva tutror previziunilor,care afirmau ca nu isi va mai reveni niciodata,urca din nou economic.Multi din congressman-ii americani sunt crestini biblici,care traiesc o viata morala,care voteaza legile avand in fata mmorala Scripturii.Presedintele Bush petrece in fiecare zi,impreuna cu toti consilierii,o ora in rugaciune,inainte de a-si incepe munca. Haideti sa ne trezim si sa nu dam dreptul pacatului sa se manifeste.Se spune ca suntem o tara crestina!-haideti dar sa nu permitem mansifestari anit-crestine,care zdruncina din temelii celula cheie a societatii ,si anume,familia.
Felicit PPCD pentru dezacordul exprimat in acest sens,prin vocea vicepresedintelui Mihai Marinescu si doresc sa il citez:
"PPCD considera ca prin propaganda publica a acestor obiceiuri sexuale profund anti-crestine se aduce un atentat la viitorul Romaniei.
Romanii sunt un popor tolerant care accepta orice minoritate, chiar si sexuala, dar nu accepta prozelitismul acestora. Asa cum crestinii isi manifesta credinta si obiceiurile in Biserica si in locuri special amenajate, le recomandam homosexualilor ca proastele obiceiuri sexuale capatate sa le practice acasa, nu in public si totodata poate reusesc si ei sa citeasca Biblia.
Vicepresedinte PPCD
Mihai Marinescu "(toate declaratia de presa poate fi cittita pe site-ul partidului www.ppcd.ro)
Eu cred ca romanii nu vor accepta niciodata aceste schimbari in rau,aceste asa-numite drepturi nedemne,care afecteaza pe omul simplu,cu frica de Dumnezeu. Nimeni nu are dreptul sa fure "dreptul" copiilor nostri de a trai intr-o societate morala,cu frica de Dumnezeu.Este un drept natural si romanii vor lupta pentru el cu orice pret.
Salutam si marsul organizat de Partidul Conservator, fostul PUR, Marsul normalitatii. Se pare ca normalitatea devine ceva anormal. Este vremea trezirii. Daca gay-ii organizeaza Gay Fest, haidem noi, crestinii,sa organizam un Pray Fest, sa cerem lui Dumnezeu sa aduca trezirea in Romania.
May God bless our country!!!
Traiasca Romania, cea care promoveaza valorile crestine!  MENIU PRINCIPAL


  RESURSE GRATUITE


  GALERIE FOTO

floare

  RECOMANDARI  RETEA SITE-URI


  PARTENERI
  STATISTICI SITE
 » total afisari: 3910206
 » vizite unice: 420480
 » vizitatori online: 1

  DIVERSE/PROMO
 
gradinita crestina Samariteanul