Este ziua lui Isus!


 DETALII ARTICOL


Atitudine impotriva GAYfest - Ionel Butnariu
adaugat la data 2005-05-27

Reporter crestin.ro:
Ce parere aveti despre festivalul Gay Fest din 29 mai 2005 ?

Ionel Butnariu: Sunt vizibil deranjat, de felul usuratic cum trateaza autoritatile asa zisa desfasurare a festivalului Gay.

Presedintele Basescu a spus in mod distrat,cand ar fi trebuit sa fie serios, ca: "in democratie fiecare este liber sa faca ce vrea" (inseamna ca a inteles in mod gresit-democratia!) sau primarul general al Capitalei a spus in mod ieftin: "ca ar interzice aceasta manifestatie, folosind scuza, ca domniile lor Gay, nu au asigurata suficient protectie".

Ma intreb la infinit: Oare unde sunt acei politicienii din campania electorala care se prefaceau ca sunt buni crestini, cu principii si etica crestina?

Peste patru ani,domniile lor nu au nevoie de voturile homosexualilor, ci tot a romanilor-seriosi, pe care acum nici nu se sinchisesc sa-i bage in seama!

Regret si sunt foarte revoltat ca nici unul din ei, sau din mai marii religiei, sau societatea civila, nu are curajul sa spuna pe fata ca homosexualitatea si lesbiniasmul sunt pacate grosolane, pedepsite si condamnate de Dumnezeu si de Biblie.

Exemplu: fostele cetati din vechime Sodoma si Gomora, sunt vizibile marturii pe malul Marii Moarte, transformate in niste gauri-adanci, ca aceste pacate sunt oribile si ingrozitoare!

Personal, ma rog cu ardoare lui Dumnezeu, ca in ziua cand este programata aceasta intalnire imorala,sa ploua abundent, ca semn divin, ca totul este o razvratire fatisa inaintea Lui!

Ma identific cu unul din parintii bisericii Athanasie care spunea:"stiu ca intreaga lume este impotriva mea, dar, sa stie si intreaga lume, ca si eu sunt impotriva ei!"

Art.200,a fost abrogat la presiunile Consiliului Europei. Oare,domniile lor au sesizat vreodata Romania ca suntem prima tara din Europa cu cel mai mare numar de avorturi?

Adevarata Romanie, nu o reprezinta acesti "necajiti-homosexuali", ci milioanele de romani-anonimi, care in fiecare zi, ajuta ca Romania sa faca un pas-inainte!

Felicit pentru prima oara autoritatile moldovene ca au spus un NU hotarat acestei manifestatii!

Rog in mod imperios prin intermediul dumneavoastra, Biserica Ortodoxa, pe celelalte religii crestine, si pe toti romanii cu frica de Dumnezeu, sa faca toate presiunile necesare, ca aceasta manifestare sa fie interzisa cu desavarsire!

Stiti ce au spus romanii pe Oituz: "Pe aici nu se trece!".

Ca si popor "crestin" ar trebui sa ne trezim in sfarsit din somnul pacatelor noastre, deoarece mania lui Dumnezeu, a lovit rau de tot Romania anul acesta prin aceste inundatii devastatoare! Trezeste-te Romania! Victorie!

Ionel Butnariu


  MENIU PRINCIPAL


  RESURSE GRATUITE


  GALERIE FOTO

Ogoarele sunt gata de recolta...

  RECOMANDARI  RETEA SITE-URI


  PARTENERI
  STATISTICI SITE
 » total afisari: 3950889
 » vizite unice: 422762
 » vizitatori online: 1

  DIVERSE/PROMO
 
gradinita crestina Samariteanul