Este ziua lui Isus!


 DETALII ARTICOL


"Vieti transformate" - MARIA MORARIU
adaugat la data 2005-07-11

- fosta bibliotecara la Universitate
"Da azi inainte, vom merge impreuna. TU esti proprietarul vietii mele, eu sunt chiriasul."

Maria Morariu era bibliotecara la Universitatea de Vest din Timisoara, in urma cu cativa ani.
Era nepocaita, divortata, deziluzionata, fara rost pe lume.

A incercat si stiinte oculte - radiestezie, New Age, curente filozofice, training autogen.
Doar ca sa isi gaseasca pacea sufletului si sensul in viata. Dar n-a gasit nimic si a fost tot mai goala si pustie in suflet.
Chiar daca si la acele intalniri oculte, totul incepea cu rugaciunea Tatal nostru, si-a dat seama ca ceea ce se petrecea acolo nu era in regula.
"Asta este una dintre strategiile Satanei - sa-ti prezinte o informatie in care 20% este adevar, DAR 80% este minciuna." concluzioneaza Maria acum, dupa ce a cunoscut ADEVARUL 100%.

A cautat in biserici, in manastiri, un indrumator, o cale...
Pana la urma a gasit CALEA - pe Domnul Isus Cristos.

In biserica nu lipsea de la nici o liturghie, tinea posturile, dar lipsea ceva...
Acest ceva i-a fost oferit de Dumnezeu prin emisiunile de la Radio Vocea Evangheliei.

La un moment dat, a descoperit Radio Vocea Evangheliei. Asculta in fiecare seara, de cate ori era posibil, emisiunile de la Radio. "M-au ajutat enorm de mult. Aveam atat de acuta si adanca nevoie de a intelege Biblia pe masura mintii mele." spune Maria.

Mergea la catedrala, dar nu intelegea Biblia si se simtea tratata ca la "coada la carne": hai repede, urmatorul.

De la Radio a inteles ce inseamna NASTERE DIN NOU, care este de fapt esenta Evangheliei.
"Pana nu am inteles acest lucru, eram doar un "implinitor de ritualuri" dar nu cunoasteam si nu intelegeam esenta." isi aminteste ea.

"O emisiune care m-a marcat foarte mult, vorbea despre trairea impreuna cu Cristos. Se spunea: "Dupa ce Cristos intra in viata ta, Il inviti in sufragerie, in primul rand. Apoi in biblioteca, sa vada ce carti citesti si cu ce iti umpli mintea, apoi in atelier, sa vada ce lucrezi... DAR, in camara... acolo unde sunt lucrurile pe care numai tu le stii si pe care nu vrei sa le vada altii... nu-L lasi sa intre. Doar tu tii cheia de acolo.
Si atunci provocarea era: ori Il iei pe Isus cu tine si la prieteni, sa vada ce prieteni ai tu, si in serile de discoteca sau in baruri, sa vada unde mergi tu, ORI IL DUCI CU TINE PESTE TOT, ORI NU-L DUCI.
Isus spunea: "Pentru asta am venit, pentru pacatos. Da-mi tu cheile de la camarile ascunse ale sufletului si ale vietii tale si EU voi face curatenie."

"In acel moment, fiind singura acasa si ascultand radio, m-am pus pe genunchi si am spus: "Doamne, eu din aceasta clipa vreau sa-mi dau toata viata in mainile tale, si de acum incolo oriunde voi merge, fie ca este zi sau noapte, fie ca este servici sau prieteni, oriunde as locui, noi doi VOM MERGE IMPREUNA. TU ESTI PROPRIETARUL VIETII MELE, EU SUNT CHIRIASUL." a hotarat Maria.

La inceput, prietenii au criticat-o: "Ce-ai patit, te-ai prostit, ti-ai pierdut mintile, devii obtuza, rigida, bigota? Cum se poate asa ceva?" Atunci s-au rupt prietenii vechi de 20 de ani, deoarece prietenii si prietenele nu i-au putut intelege alegerea.

Aceasta a insemnat izolare de prieteni, in prima faza.

Intr-o seara de vineri, a ascultat un interviu cu grupul Omega. Maria era singura acasa, confuza, fara speranta. A auzit invitatia din timpul interviului : "Veniti maine - sambata - la concertul grupului OMEGA, la gradina de vara."
Si Maria a venit.
Sambata, la concert, s-a spus in continuare: veniti maine, duminica, la biserica.
Si Maria a venit si acolo.
S-a predat Domnului, a urmat cursurile Seminarului Teologic, apoi Domnul a chemat-o in lucrare.

A lasat imediat postul caldut si frumusel de bibliotecara la Biblioteca Centrala a celei mai mari Universitati din Vestul Romaniei, si a plecat sa urmeze chemarea Domnului.
Unde?
In Israel.
In Israel, DAR !!! in zona araba. Era intr-un spital arab din Bethleem cand se dadeau luptele crancene de la Biserica Nasterii Domnului. A fost evacuata, impreuna cu tot spitalul.
Chemarea ei este pentru ARABII necrestini din Israel. Daca va puteti inchipui atata curaj.

Domnul a hotarat ca Maria sa fie chemata prin intermediul acestor emisiuni. Poate pentru ca - asa cum spune in Proverbe - cum raspunde in apa fata omului fetei omului, asa raspunde sufletul omului sufletului omului. Si Duhul Sfant a atins coarda care trebuia din sufletul si mintea Mariei.


Acest interviu a fost difuzat initial de Radio Vocea Evangheliei, in cadrul emisiunii ?Vieti transformate?. Realizator Ioan Ciobota.  MENIU PRINCIPAL


  RESURSE GRATUITE


  GALERIE FOTO

floare

  RECOMANDARI  RETEA SITE-URI


  PARTENERI
  STATISTICI SITE
 » total afisari: 3953439
 » vizite unice: 422987
 » vizitatori online: 1

  DIVERSE/PROMO
 
gradinita crestina Samariteanul