Este ziua lui Isus!


 DETALII ARTICOL


Amintiri cu sfinti - Nicolaie Tonoiu
adaugat la data 2005-06-25

Cand, dupa ani grei de suferinte si persecutii, fratele Tonoiu si-a facut bagajele si a plecat din tara ca sa se stabileasca in sanul minusculei comunitati de crestini din Los Angeles, multi au privit aceasta mutare ca pe o "pierdere". Unul dintre cei care l-au gazduit in primele zile in California l-a si intrebat chiar: "Frate Tonoiu, locul dumneavoastra era inca intre multimile de credinciosi din Romania. Ce-o sa faceti dumneavoastra aici?"

Raspunsul dansului a fost uimitor si a devenit foarte repede "proverbial" printre cei chemati la umilinta exilului: "Am venit sa ajung "nimic". In tara nu ma lasau fratii, ma imbulzeau Bisericile si-mi dadeau mereu impresia ca sunt "cineva". Dumnezeu vrea sa ma faca "nimic", ca pe Apolo si pe Pavel. Vreau sa ajung si eu ca ei, un "nimic" in ochii mei, ca sa ma pretuiasca mai mult Domnul Christos!

L-am avut printre noi o vreme, l-am rugat de multe ori sa ne predice la Biserica noastra dintr-un "garaj" amenajat ca sala de adunare. Ne-a predicat insa foarte rar. Raspundea cel mai adesea: "Puneti pe altul. Eu am venit sa ascult si sa ma bucur cu voi."
  MENIU PRINCIPAL


  RESURSE GRATUITE


  GALERIE FOTO

To be with God

  RECOMANDARI  RETEA SITE-URI


  PARTENERI
  STATISTICI SITE
 » total afisari: 3936961
 » vizite unice: 421918
 » vizitatori online: 3

  DIVERSE/PROMO
 
gradinita crestina Samariteanul