Este ziua lui Isus!


 ARTICOLE si ESEURI


Pasiune pentru Dumnezeu
adaugat la data 2005-09-06

Tema:
Mesaj pentru cei care au inima mare pt Dzeu si pentru evanghelizarea oamenilor pierduti din jurul nostru!


-Pasiunea pentru Dumnezeu si oameni cere mult sacrificiu, dragoste si jertfa pana la epuizare!!! Aproape un milion de oameni mor in fiecare saptamana fara Hristos. Nu va doare lucrul; acesta ???

Cea mai buna investitie si cea mai buna afacere de pe pamant cu maxim de randament, fara nici cea mai mica pierdere, este, de-a investi in oamenii nemantuiti din jurul nostru, ajutandu-i, sa-l cunoasca in mod personal pe d-l Isus, ca Domnul si Mantuitorul vietii lor. Ce minunat si sublim este sa te simti realizat in altii. Ceea ce investim in oameni va ramane pentru totdeauna, strabatand hotarul omenescului. E mult mai maret sa castigi un suflet pentru Hristos, decat sa fii presedintele Natiunilor Unite. E mult mai intelept sa castigi un suflet pt Hristos, decat sa aduni avere pe pamant. E mult mai maret faptul sa castigi un suflet pentru Hristos, decat sa lansezi o noua stea in spatiu, deoarece cand steaua se va stinge, sufletul va continua sa straluceasca in veci.

Relatia personala cu dumnezeirea este cel mai scump si pretios lucru din Univers. Din 1995 si pana acum impreuna cu inca, patru colaboratori seriosi si duhovnicesti din Grupul "Betel", am intreprins mai multe actiuni de evanghelizare: vestirea Evangheliei in Spitale, distribuirea de Biblii, Nou Testamente, literatura crestina si brosuri in: Parlamentul Romaniei, Guvern, Presedentie, Scoli , locuri publice, prin corespondenta, de la om la om si mai recent evanghelizare sistematica si pe Internet. Prin harul lui Dumnezeu in aproape zece ani de activitate intensa, Evanghelia, a fost vestita si distribuita, la aproape, 130.000 de oameni. (1 Corinteni cap 3 v 5- 9.) Slavit sa fie Domnul!!!

Va aducem la cunostinta dvs, ca apeleaza la serviciile noastre sute si mii de romani din tara si din diaspora, ca sa le trimitem in dar literatura crestina. Oamenii din jurul nostru trebuie sa fie improprietariti, cu cea mai frumoasa carte din Univers, si anume Biblia. Rezervele noastre financiare sunt prea limitate, ca sa-i multumim pe toti, deoarece plicurile, tipografierea studiilor si taxele postale sunt foarte mari. Cont:RO51RNCB4300000383630001.Lei.(Ionel Butnariu)-BCR.

De asemenea, am dori ca in centrul orasului Suceava, sa facem o Librarie Crestina, o tipografie si un Centru Crestin, pt evanghelizarea conationalilor nostri. Ar fi ceva extraordinar!!! Daca Dumnezeu va va cerceta inimile in urma acestui mesaj, am fi onorati, iar scopul nostru va fi indeplinit pe deplin. Nu faceti nimic din obligatie sau din sila!!! Inimile fara lacrimi, nu vor fi niciodata in stare, sa poarte mesajul crucii. Mai presus de toate, va rugam sa nu uitati, sa va rugati pt aceste lucrari spirituale de anvergura.

Va multumim anticipat !!!

Cu ganduri bune si inalta consideratie,Ionel Butnariu.Suceava.-Ro

Ps.Puteti trimite bani(lei,euro,dolari) pt evanghelizare si prin mandat postal la Ionel Butnariu,OP.4-CP. 55. Suceava.cod 720330. Romania.

Tel Mobil :0745 -957844.

E-mail:Ionel_Butnariu@yahoo.com. Site:www.crestin.ro


  MENIU PRINCIPAL


  RESURSE GRATUITE


  GALERIE FOTO

To be with God

  RECOMANDARI  RETEA SITE-URI


  PARTENERI
  STATISTICI SITE
 » total afisari: 3950640
 » vizite unice: 422736
 » vizitatori online: 2

  DIVERSE/PROMO
 
gradinita crestina Samariteanul