Este ziua lui Isus!


 ARTICOLE si ESEURI


Trezeste-te Romania!
adaugat la data 2005-07-15

Oare valurile infuriate al apelor ,sau valurile durerii, nu-si dau sema ca lovesc case, sate, orase si inimi sensibile din biata Romanie? Cine citeste cu mare atentie Biblia, va gasi in cele 5 carti ale Pentateucului, raspunsul cel mai sigur, pentru tot ce se intampla acum in Romania.

Ori de cate ori Dumnezeu lovea pe Israel cu ploi abundente in timpul secerisului-graului (cand in mod contrar in luna Iulie este perioada cea mai secetoasa si calduroasa a anului), era un semn vizibil-ceresc pentru Israe l(ar trebui sa fie si pt Romania), ca Dumnezeu este foarte suparat pe pacatele lor grosolane.

Ca si roman, nici nu ma mir, ca aceste catastrofe naturale, se abat cu atata furie peste Romania, deoarece la primele sondaje, suntem primii la cam toate relele de sub soare. Suntem tara cu cele mai multe avorturi din Europa, crimele, violurile, talhariile, pacatele sexuale (curvia-preacurvia, homosexualitatea si lesbianismul), revistele porno care stau nestingherite la vedere-pretutindeni, inselatoriile, vrajitoria, minciuna si multe altele, sunt considerate ca si "virtuti" ca sa iesi in evidenta, in aceasta societate bolnava, care s-a departat de Dumnezeu, Biblie, intorcand valorile cu susul in jos,indreptandu-se cu pasi repezi spre secularism si religiozitate foarte ieftina, care nu are nimic de-aface nimic cu Dumnezeu.

Am fost atat de revoltat pe autoritatile tarii, acum o luna: in tara era durere, lacrimi si suferinta, din pricina inundatiilor din Banat, iar ei domnii politicieni autorizeaza in Bucuresti, parada caraghiosilor de homosexuali, obosind o intreaga tara, cu aceasta decizie foarte pripita.

"Tara arde, baba se piaptana!"

Singura cale, tinta si solutie este: Trezeste-te Romania! de unde ai cazut, intorcandu-te cu smerenie si pocainta la Dumnezeul-Bibliei si la valorile crestine, aruncand pacatele tale hodioase in marea uitarii.
Numai asa, pacea, bucuria, linistea si prosperitatea va odihni pe fiecare casa de roman! 2Cronici7v14.

Ionel Butnariu.Suceava.Tel:0745/957844.
E-mail:Ionel_Butnariu@yahoo.com. Site:www.crestin.ro

  MENIU PRINCIPAL


  RESURSE GRATUITE


  GALERIE FOTO

Apus de soare

  RECOMANDARI  RETEA SITE-URI


  PARTENERI
  STATISTICI SITE
 » total afisari: 3938441
 » vizite unice: 422047
 » vizitatori online: 1

  DIVERSE/PROMO
 
gradinita crestina Samariteanul